Praktisk information

Åbningstider

Alhambra følger de opdaterede retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og myndighederne og holder derfor fortsat lukket, foreløbig til og med den 28. februar 2021.

Nye åbningstider fra 1. juli 2020
Mandag - Tirsdag: Lukket
Onsdag-Søndag: 12-17

Bemærk at billetsalget er flyttet til Storm P. Museet, dvs. du skal købe din entrébillet her inden dit besøg på Alhambra. Storm P. Museets åbningstider er 11-17 alle dage, undtagen mandag.

Det er muligt at besøge Alhambra udenfor åbningstid på hverdage, f.eks. formiddage eller tirsdage, hvis man bestiller en omvisning. Se under Omvisninger i næste spalte.

Vi gør opmærksom på at dele af udstillingen kan være lukket i forbindelse med afvikling af arrangementer. Se under menupunktet 'Det sker' for yderligere information om arrangementer.

Entré til museet

Bemærk at billetsalget er flyttet til Storm P. Museet, hvor du skal købe din entrébillet, inden dit besøg på Alhambra. Storm P. Museets åbningstider er 11-17 alle dage, undtagen mandag. Museet ligger på Frederiksberg Runddel.

I skolernes sommerferie fra 27. juni - 9. august 2020 er entréprisen reduceret til 37,50 kr. for alle gæster over 18 år - som led i Folketingets sommerpakke.

Normale entrépriser:
Voksne: 75 kr.
Seniorer (65+): 60 kr.
Studerende: 60 kr.
Grupper (10+): 60 kr.
Børn og unge under 18 år: Gratis
Skoleelever og lærere: Gratis

Billetten dækker entré til både Alhambra og Storm P. Museet, dog kun samme dag eller den efterfølgende åbningsdag.

Fællesbillet til Frederiksbergmuseerne 145 kr.

Adgangsforhold

Der er adgang til museet for personer i kørestol. Der forefindes dog ikke handicaptoilet. Kontakt gerne museet før besøget for at få svar på jeres spørgsmål om adgangsforhold og muligheder.

Transport

Bus 18 og 26 til Frederiksberg Runddel / Allégade. Bus 9A og 31 til Frederiksberg Rådhusplads. Metrolinje M3 til Frederiksberg Allé St. samt metrolinje M1 og M2 til Frederiksberg St.

Parkering

Bag museet er der to P-pladser. Hvis de er ledige, kan man benytte dem efter henvendelse i museet først. Der er 2 timers gratis parkering i kvarteret rundt om museet, blandt andet på Frederiksberg Allé og Allégade. Læs mere om parkeringsforholdene på Frederiksberg

Omvisninger

PRISER
Omvisninger i hverdagens åbningstid: Kr. 500*
Prisen gælder også tirsdage kl. 10-16 samt onsdag til fredag formiddag fra kl. 10-12.

Omvisninger på hverdagsaftener (det tilbyder vi tirsdag til torsdag): Kr. 750*
Hertil kommer tillæg for åbning af museet udenfor ordinær åbningstid på 500 kr. per påbegyndt time, dog min. 2 timer. Ved start senere end kl. 18, er det min. 3 timer.

Omvisninger i weekenden: Kr. 750*
I weekenden tilbyder vi omvisninger mellem
kl. 11-16.

*Bemærk at der også altid betales entré per deltager efter gældende takster.

Deltagerantal max. 25

Skoleklasser – uanset varighed: Kr. 500

Omvisninger skal bookes forud på mail eller telefon Kontakt os på info@museetalhambra.dk eller på telefon: 38 10 20 45 for spørgsmål.

Entré til arrangementer

Billetter til arrangementer kan som regel købes via Billetto eller i døren, hvis der er ledige pladser tilbage. Find arrangementet under menupunktet 'Det sker' og få information om pris og billetkøb.

Sæderne er unummererede og kan ikke reserveres på forhånd.

Der er gratis adgang til udendørsarrangementerne i museets have.

Vil du leje museet?

Mangler du et sted at holde reception, seminar, foredrag, oplæsning, koncert eller anden optræden? Så kan du leje Alhambras stemningsfulde lokaler med plads til 50 siddende gæster. Der er også mulighed for at leje haven foran museet (kapacitet: 200+)

Lokalerne består af en foyer og fire udstillingsrum. De omfatter:

- Scene
- Projektor
- Filmlærred
- Klaver
- Mikrofoner
- Lydanlæg
- 50 stole
- 3 borde, længde: 150 cm

Om sommeren er der adgang til haven gennem de dobbelte fløjdøre i udstillingslokalerne.

Kontakt os på info@museetalhambra.dk for særarrangementer på Alhambra.

Medarbejdere

Astrid la Cour

Frederiksbergmuseernes direktør
M: 28 57 86 88
E: alc@frederiksbergmuseerne.dk

Rikke Rottensten

Bliv frivillig

På Alhambra har vi stor glæde af dygtige og engagerede frivillige til at hjælpe os med de mange, meget forskelligartede opgaver, der er på et lille museum med højt aktivitetsniveau. Der er mulighed for at tage del i arbejdet både foran og bag kulisserne på museet.

Måske er du på deltid, pensioneret eller på efterløn og ønsker at bruge dine ressourcer og kompetencer på en meningsfuld og berigende måde. Måske er du under uddannelse eller nyuddannet og ivrig efter at afprøve dine færdigheder og dine idéer samt udbygge dit CV – eller på udkig efter et studierelateret praktikforløb. Noget af det frivillige arbejde på Alhambra fordrer en relevant baggrund, f.eks. fra Teater- og performancestudier, Dramaturgi eller erfaring fra professionelt teaterarbejde. Andre opgaver kræver ikke andet end interessen for og lysten til at tage del og bidrage.

Er du interesseret i at blive frivillig på Alhambra, er du velkommen til at kontakte museumsinspektør Rikke Rottensten på rro@frederiksbergmuseerne.dk eller på 40 91 99 95.