Frederiksbergmuseerne

Frederiksbergmuseerne består af museerne Storm P. Museet, Alhambra og Bakkehuset samt udstillingsstederne Cisternerne og Møstings Hus.

Vi ligger alle indenfor indbyrdes gåafstand og bindes sammen af Frederiksbergs to smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Tilsammen inviterer vi indenfor til viden og oplevelser på tværs af billedkunst, litteratur og scenekunst. Gennem kunstens kritiske, humoristiske og perspektiverende vinkler dækker vi både samtidens udtryk og 300 års historie, og med vores skiftende udstillinger og løbende arrangementer skaber vi unikke rammer for at tilegne sig viden, få pirret nysgerrigheden og vakt interessen for dialog og deltagelse.

Kulturoplevelsen kan skræddersyes til den enkeltes ønsker. Du kan fordybe dig i Storm P. Museets og Alhambras humoristiske og satiriske skævheder. Du kan dykke ned i Cisternernes underjordiske verden, opleve årstidernes skiften i Søndermarken og Frederiksberg Have og gå i Oehlenschlägers fodspor ned til et møde med den danske guldalder i Bakkehusets smukke stuer og romantiske have og nyde kaffe, te og historisk inspireret mad i Orangeriet. Undervejs kan du se en udstilling med den nyeste samtidskunst i Møstings Hus.
Læs mere på www.frederiksbergmuseerne.dk