Frederiksbergmuseerne

Frederiksbergmuseerne består af museerne Storm P. Museet, Alhambra og Bakkehuset samt udstillingsstederne Cisternerne og Møstings Hus.

Vi ligger alle fem indenfor indbyrdes gåafstand og bindes sammen af Frederiksbergs to smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Tilsammen inviterer vi indenfor til viden og oplevelser på tværs af billedkunst, litteratur og scenekunst. Gennem kunstens kritiske, humoristiske og perspektiverende vinkler dækker vi både samtidens udtryk og 300 års historie, og med vores skiftende udstillinger og løbende arrangementer skaber vi unikke rammer for at tilegne sig viden, få pirret nysgerrigheden og vakt interessen for dialog og deltagelse.

Kulturoplevelsen kan skræddersyes til den enkeltes ønsker. Du kan fordybe dig i Storm P. Museets humoristiske skævheder, opleve 170 års komisk teaterhistorie i Allégade på Alhambra – museet for humor og satire. Du kan dykke ned i Cisternernes underjordiske verden, opleve årstidernes skiften i Søndermarken og Frederiksberg Have og gå i Oehlenschlägers fodspor ned til et møde med den danske guldalder i Bakkehusets smukke stuer og romantiske have og nyde kaffe, te og historisk inspireret mad i Orangeriet. Undervejs kan du se en udstilling med den nyeste samtidskunst i Møstings Hus.
Læs mere på www.frederiksbergmuseerne.dk

Fællesbillet til alle Frederiksbergmuseerne

Fællesbillet til alle Frederiksbergmuseerne

Frederiksbergmuseerne tilbyder en fællesbillet som oplagt løsning for den kulturglade gæst, der gerne tager turen rundt til det hele! Har du endnu til gode at opleve alle, eller nogle af stederne, er billetten en god mulighed for at få besøgt dem til en overkommelig pris. Bruger du i forvejen og holder af de fem unikke kulturelle åndehuller på Frederiksberg, repræsenterer billetten en ganske pæn besparelse.

Og så er fællesbilletten selvfølgelig også en oplagt gaveidé.

  • Fællesbilletten giver adgang til ét besøg på alle fem museer og udstillingssteder i løbet af et år, gældende fra købsdatoen.
  • Prisen er 145 kr. Er du almindelig voksen, sparer du 75 kr., er du senior (65+) eller studerende sparer du 25 kr. Hertil kommer den gratis kop kaffe eller te, som du med fællesbilletten kan indløse i Møstings Hus, hvor almindelig entré er gratis.
  • Fællesbilletten kan købes hos os alle, undtagen Møsting Hus. Den kan desuden købes i museets webshop - klik her »