Presse

Pressen kan henvende sig direkte til museumsinspektør Rikke Rottensten på 40 91 99 95 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rikke Rottensten kan kontaktes i sager vedrørende Alhambra - museet for humor og satire, men også som kilde i spørgsmål vedrørende populær scenekunst, humor og satire i scenekunsten samt spørgsmål vedrørende dansk scenekunst og teaterpolitik generelt.

For overordnede spørgsmål om Frederiksbergmuseerne kontakt direktør Astrid la Cour på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der er ingen artikler i denne kategori. Hvis underkategorier vises på denne side, så indeholder de måske artikler.