DANS, SANG OG GØGL I ALHAMBRAS HAVE

Et stort program af gratis udendørs arrangementer skydes i gang 9. maj i Alhambras have i Allégade.

”Festligt, folkeligt og fornøjeligt” er Lorry Feilbergs gamle motto, som du måske vil høre ekkoet af i Allégades haver til sommer. For beboerne i hovedstaden kan glæde sig til at Alhambra – Museet for Humor og Satire åbner for sommersæsonen i den hyggelige have.

Sæsonen skydes i gang 9. maj kl. 17 med sidste års succes Sommerdans, hvor flere hundrede gæster lagde vejen forbi. Denne maj-dag får gæsterne fornøjelsen af Per Rock, hvis ben nærmest er levende dansehistorie. Han introducerer dansetrin, der stammer fra USA i anledning af Storm P. Museets udstilling ’Storm P og Drømmen om Amerika’, som åbner dagen før.

Alle kan komme forbi og danse med uanset alder og rytmesans.  Og der er rig lejlighed til at øve sig, da Sommerdans finder sted fem gange i løbet af sommeren.

Mad og drikkevarer kan købes i haven – og i anledning af sæsonstarten 9. maj er de første 50 øl i baren gratis.

Udover Sommerdans kan du se frem til Alsang, Jazz og gøgl med Cirkus Panik. Det er gratis at deltage i hele sommerens udendørs program.

Program for sommeren i Alhambras have, Allégade 5

• Sommerdans med Thomas Evers, Per Rock, Dennis Keller og Underholdningsorkesteret: 9. maj, 6. juni, 4. juli, 15. august, 30. august og 5. september. Alle dage kl. 17.
  • Jazz på kendte toner fra film og revy med Trioen Jazzmuld:  26. juni
  • Alsang – fællessang med revyviser og danske sange med Sofie Schelde, Lars Emil & Michelle Djarling og Stefan Nielsen (tidligere Rollo & King) med Lukaskoret: 22. maj, 19. juni og 21. august
  • Lær at gøgle med Cirkus Panik: 10. maj, 22. juni, 24. august og 7. september

Hold derudover øje med vores program på www.museetalhambra.dk og Facebook